Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Zitmaaiers

Onze merken : Honda – Husqvarna – Simplicity – Grillo

Zitmaaiers Honda2 | A&B Hoyweghen Bazel

Honda

Onze lichte en wendbare Honda zitmaaier doet snel zijn werk in een complexe tuin – en maait perfect rondom borders en bomen. Maaien wordt weer makkelijk en leuk.

De midrange zitmaaiers van Honda maken tuinonderhoud makkelijk, en nog leuk ook. Ze zijn ideaal voor het onderhouden van middelgrote tot grote gazons, en dankzij het grote aanbod opties kunt u naar eigen wens spelen met de verschillende functies en uw budget.

Een premium zitmaaier van Honda is de beste tuinmachine die u kunt hebben. Maaien, mulchen en het verzamelen van bladeren op een groot gazon, in een park of op een sportveld wordt zo wel heel makkelijk. Sterker nog, hij zit zo comfortabel dat u er niet meer af wilt.

Een tuintractor van Husqvarna bedient u met de pedalen, daarom kunt u met twee handen sturen. Dat is niet alleen comfortabel en handig, maar ook veilig. En het maakt niet uit wat voor soort gazon u maait. U kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen – het resultaat is altijd uitstekend.

Ook struiken en bomen vormen geen probleem. Dankzij de unieke besturingstechniek draait u gemakkelijk om obstakels heen. Het resultaat? Minder ongemaaide stukjes, doeltreffend maaien en probleemloos manoeuvreren.

Husqvarna

Husqvarna Riders

Door het aan de voorkant gemonteerde maaidek en de gelede stuurinrichting zijn er bijna geen plaatsen waar een Husqvarna Rider niet bij kan. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker – u geniet ook van de rit. Alle zitmaaiers zijn uitgerust met Husqvarna’s gepatenteerde Bio-Clip®-functie die voor een superieur mulchresultaat en een uitzonderlijke professionele afwerking zorgt.

Een onvergelijkbaar gevoel. Een perfect gemaaid gazon. En dit gevoel bewerkstelligt Simplicity. Dat is waar we voor staan. Waar we bekend om zijn. Ons Free Floating™ – maaidek is de sleutel tot perfectie, waar de andere aanbieders geen antwoord op hebben. Opgehangen aan de scharnierende vooras volgt het maaidek vrij alle oneffenheden in het te maaien gazon, comfortabel rustend op de exclusieve volgwielen die over de gehele breedte van het maaidek zijn aangebracht. Alleen dit garandeert een subliem en onovertroffen maaibeeld. Iedere Simplicity levert een optimale luchtstroom om gemaaid gras efficiënt af te voeren. De vlijmscherpe, gehard stalen Marbain™ – messen houden uw gazon groen door het gras echt te snijden. Geen detail is over het hoofd gezien om het ultieme maaibeeld te garanderen. Geen ander dan Simplicity levert u deze kwaliteit en perfectie.

Zitmaaiers SimplicityZTH | A&B Hoyweghen Bazel

Simplicity

Zitmaaiers Grillo | A&B Hoyweghen Bazel

Grillo

Het professionele gamma van Grillo kunnen we kort omschrijven als : frontmaaiers met centrale opvang. We zouden Grillo echter onrecht aandoen indien we niet meer moesten vertellen dan dat. Grillo is namelijk de referentie wanneer we praten over professionele maaiers met frontaal maaidek en centrale opvang. Dankzij de centraal geplaatste turbine en de typische maaidekken zijn de opvangcapaciteiten van de Grillo FD reeks ongeëvenaard in zijn prijsklasse. Niet alleen de opvangcapaciteit is bijzonder aan deze machines, maar ook nog tal van andere zaken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen