Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Zaaimachines

Onze merken : Amazone – Gaspardo

Zaaimachines Amazone EDK | A&B Hoyweghen Bazel

Amazone

De nieuwe generatie zaaimachines AMAZONE D9 en AD3 vormen het resultaat van 50 jaar ervaring van de marktleider in zaaitechniek. Het devies luidde: beter, handzamer, eenvoudiger, nauwkeuriger en robuuster. Zo ontstond een nieuwe generatie zaaimachines, die voldoet aan de hoogste eisen en bestand is tegen de zwaarste belasting. De eenvoudige afregeling, de exacte dosering en de concurrentiele prijs zijn de belangrijkste  argumenten voor de mechanische zaaimachines van Amazone. De constante schaardruk zorgt voor een gelijke zaaidiepte, ook op oneffen bodem. De klassieke scharen op 3 rijen of de nieuwe RoTeC-rolscharen zorgen voor een verstoppingvrije uitzaai. AMAZONE heeft een compleet gamma pneumatische AMAZONE zaaimachines. Ze hebben allen een goed doorzichtige en hoog gelegen verdeelkop naar de zaaischaren. De dosering is zeer precies en kan al vanaf 1 kg per ha.
AMAZONE – precisiezaaimachines kunnen overal worden ingezet. Zij onderscheden zich door een optimale zaadaflegging met grote precisie en enorme capaciteit. Zonder problemen kan met 9 km/uur worden gezaaid, zoals de diverse tests hebben bewezen. De AMAZONE – precisiezaaimachines zijn zeer robuust gebouwd en zeer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen.

De Groep Maschio Gaspardo is een grote multinationale speler in de productie van land- en tuinbouwmachines met name voor grondbewerking, zaaien ,behandeling van gewassen en het onderhoud van groene zones. Het produktengamma omvat een breed scala van frezen , rotorkopeggen, klepelmaaiers, (precisie)zaaimachines, grasmaaiers, machines voor passieve en minimale grondbewerking, sproeiers, ploegen, schoffelmachines en meststofstrooiers.

De klassieke graanzaaimachine uitvoerbaar met zaaikouters, enkel schijf kouters of dubbel schijf kouters

  • Aandrijfwielen 6,50 x 15
  • 2 delige kartelwielen voor grof/fijn zaad
  • Centrale en individuele drukregeling
  • Machine voorzien van afdraaiproef, zaadpeilaanduider, verlichtingsset, indekeg en opstaptrede
  • Werkbreedtes 250 en 300 cm

De SP zaai-eenheid voor precisie zaaien op bewerkte grond is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling door Gaspardo . De SP zaai-eenheid is eenvoudig te gebruiken , steeds betrouwbaar en zeer nauwkeurig. Het apparaat is verkrijgbaar in een aantal configuraties en met verschillende soorten frames ( vast , telescopisch of vouwen) om aan de verschillende behoeften van verschillende gewassen voldoen . De unit is speciaal aanbevolen voor het zaaien op bewerkte bodems zonder gewasresten op de grond.

Zaaimachines Gaspardo2 | A&B Hoyweghen Bazel

Gaspardo

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen