Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Verticuteerders

Onze merken : Billy Goat – Gardena – Husqvarna – Sabo

Gardena

Billy Goat machines zijn een plezier om te gebruiken: eenvoudig te bedienen én efficiënt. De Amerikaanse fabrikant Billy Goat Industries is wereldvermaard voor zijn innoverende, productieve, kwaliteitsvolle machines.

Billy Goat Industries biedt een complete lijn van productoplossingen voor de residentiële en commerciële markt en voor overheidsdiensten.

Voor een gezond gazon moet vervilt gras en mos een of twee keer per jaar verwijderd worden met een verticuteermachine. De beluchtingsmachine van Gardena is een compacte en krachtige verticuteermachine. De van gegalvaniseerd staal vervaardigde messen grijpen in het gazon en trekken onkruid en mos eruit. De elektrische gazonbeluchter kan het hele jaar door worden gebruikt en helpt bij regelmatig gebruik om mosvorming te voorkomen.

Gardena

Husqvarna

De verticuteerders van Husqvarna hebben een werkbreedte 38cm, 2-in-1 functie en kunnen snel wisselen van mes. De gemakkelijk instelbare werkdiepte en de krachtige motor elimineren effectief de opeenhoping van planten en mos die zich op het gazon afzetten. Het is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren dankzij het compacte ontwerp en het inklapbare stuur. Uitgerust met een intuïtief digitaal toetsenbord, een verzamelaar, stoot het geen directe emissies uit en blijft het de ideale tool voor het werk dat de zomer voorafgaat en eindigt.​​​ De S138 is verkrijgbaar op accu of met een elektromotor.

De Sabo verticuteerder is bijzonder effectief en milieuvriendelijk en maakt het gebruik van chemische middelen op uw gazon overbodig. Sabo verticuteerders zijn verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote gazons tot meer dan 2000 m². Ze worden aangedreven door elektrische- of benzinemotoren.

Verticuteerders Sabo | A&B Hoyweghen Bazel

Sabo

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen