Tuin & Dier

Potterie & plantenbakken

Onze merken : Ecopots - Elho - Spang - De Vierkante Moestuin

ECOPOTS is een nieuwe belgische bloempottenlijn en een kind van zijn tijd. Alles wat je verwacht van een hedendaagse bloempot is verwerkt in het design van ECOPOTS. Ontdek de combinatie van een lichtgewicht pot, een natuurlijke look, tijdloos design, gebruiksvriendelijkheid en een lange levensduur. En uiteraard, zoals de naam al aangeeft, zijn ECOPOTS bloempotten gemaakt van gerecycleerde kunststoffen.

Potterie & plantenbakken A&B Van Hoyweghen

Ecopots

Potterie & plantenbakken A&B Van Hoyweghen

Elho

Elho is een Nederlands familiebedrijf en één van de marktleiders op het gebied van kunststof plantenbakken. Hun assortiment verrast met een collectie aan prachtige producten in trendy kleuren en designs én producten met slimme plantverzorging oplossingen. Ieder jaar komt elho met innovatieve potterie op de markt die inspelen op de laatste trends en is daarom toonaangevende speler in het potterie-segment.

Dé bloempotspecialist met meer dan 100 jaar ervaring! Tegenwoordig wordt Spang, een Duits familiebedrijf, beheerd in de vierde generatie en is het uitgegroeid tot een internationaal actief industrieel bedrijf met 180 werknemers. Het brede assortiment biedt premium keramische plantenbakken voor binnen- en buitengebruik.
Potterie & plantenbakken A&B Van Hoyweghen

Spang

Potterie & plantenbakken A&B Van Hoyweghen

De Vierkante Moestuin

Een klein hoekje in de tuin of op het terras volstaat om een eigen kleine moestuin aan te leggen. Met de vierkante moestuin kom je op een snelle en eenvoudige manier een stap dichter bij het tuinieren! Deze vorm van tuinieren heeft natuurlijk ook tal van andere voordelen: snel opwarmen tijdens de lente, goede drainage,…

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen