Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Grasmaaiers

Onze merken : Honda – Husqvarna – Sabo

Honda

Alle Honda benzinegrasmaaiers worden aangedreven door krachtige 4-taktmotoren, voorzien van de modernste technologie. Dankzij hun uitgekiende carburatortechnologie blijven ze maar liefst 43% onder de CARB*-norm, de strengste emissienorm ter wereld. Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken. Naast de benzinegrasmaaiers biedt Honda u ook 2 accu-grasmaaiers.

Husqvarna grasmaaiers : Op maat en krachtig – maaien wordt zoveel makkelijker. Een perfect gemaaid gazon vraagt om een gazonmaaier die zowel een wisselende complexiteit als steile hellingen aan kan. Daarom bieden wij een breed assortiment gazonmaaiers en ook verschillende maaimethoden aan om aan al uw eisen te voldoen. We hebben zelfs enkele machines met All-Wheel aandrijving.

Husqvarna

Sabo

Sabo is een Duitse fabrikant van grasmaaiers voor de particuliere en professionele gebruiker. Het onderscheidt tussen beide gamma’s is makkelijk te merken dankzij het kleurgebruik. De groene Sabo’s zijn bedoeld voor de professionele gebruiker en de rode Sabo’s voor de particuliere gebruiker. Een Sabo maaier is er voor elke grootte van gazon. Voor de kleinere gazons of de tuinier die niet houdt van een grasmaaier met benzine motor, zijn er verschillende modellen met elektrische motor verkrijgbaar. Een van de eigenschappen waarmee een Sabo grasmaaier zich onderscheid van een andere maaier zijn zijn uitstekende opvangkwaliteiten en dit is dankzij het gepatenteerde Turbo StarTM -systeem. Ook voor diegene die de voorkeur geven aan het mulchen in plaats van opvangen zijn er voor bijna alle modellen mulchingkits beschikbaar maar er zijn ook twee volbloed mulchingmaaiers in het Sabo gamma opgenomen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen