Tuin & Dier

Zaden

Onze merken : DCM - Jorion - Somers - Vilmorin
Zaden A&B Van Hoyweghen

DCM

DCM Graszaad Activo® Plus : Graszaad voor speel- en sportgazon gemengd met meststof. Gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Voor de aanleg van een ijzersterk maar toch fijnbladig gazon. De meststof zorgt voor een betere beworteling. DCM Graszaad Riparo® Plus Graszaad voor herstel en doorzaai gemengd met meststof. Snelkiemend gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Voor herstel van kale plekken of doorzaai van het gazon na verticuteren of ontmossen. De meststof zorgt voor een sneller herstel en een betere beworteling dankzij de aanwezige voedingsstoffen.
Voor tuintjes groot en klein moet je bij JORION PHILIP-SEEDS zijn ! Wij bieden een totaalpakket gazonmengsels aan voor sier- , speel- en/of sportgazon. Voor schaduwrijke plaatsen, droge gronden of voor het herstel van uw gazon hebben wij specifieke oplossingen.
Zaden A&B Van Hoyweghen

JPS Jorion

Zaden A&B Van Hoyweghen

Somers

De firma Somers verdeelt vandaag een bijzonder breed gamma van zaden, gazon, bloembollen en decoratieve producten. Het zijn niet minder dan 1500 referenties die we u voorstellen, of u nu een ervaren dan wel een beginnend tuinier bent of een tuinier die bijzonder aandacht heeft voor ecologie en biodiversiteit.
Vilmorin biedt een brede waaier aan groentezaden, kruidenzaden en bloemzaden die beantwoorden aan de verwachtingen van de hedendaagse tuinier: een hoge opbrengst, smaakvolle eigen gekweekte groenten en kruiden, kleurrijke bloemen,….
Zaden A&B Van Hoyweghen

Vilmorin

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen