Onderhoud & herstelling

Dé referentie in de sector

Onderhoud en herstellingen van uw machines

Op A&B Van Hoyweghen kunt u rekenen voor herstelling en onderhoud van land- en tuinbouwmachines van alle merken. Dankzij onze diepgaande kennis van zaken en technische knowhow zorgen we voor een zorgvuldig onderhoud of een vakkundige herstelling van uw machine.

Onderhoud tuinbouwmachines | A&B Hoyweghen Bazel

Alle merken

Niet alleen voor machines die op onze locatie in Bazel werden aangekocht, maar ook voor machines die niet oorspronkelijk bij ons werden aangekocht bieden we de nodige technische ondersteuning. Belangrijk hierbij is dat we machines van alle merken onderhouden en herstellen. Hiervoor beschikken we over een werkplaats van maar liefst 1000m² en een magazijn van 200m² voor wisselstukken. Bovendien volgen onze technici steeds de recentste cursussen die ingericht worden door de leveranciers van de merken die we verdelen.

Gratis ophaal- en leverdienst

Op zoek naar een professional voor het onderhoud van uw tuinbouwmachine? A&B Van Hoyweghen beschikt over een gratis ophaal- en leverdienst voor alle tuinbouwmachines binnen een rijafstand van 20km.  Landbouwmachines en industriële machines voor grondverzet vallen niet onder deze gratis ophaal- en leverdienst . Dankzij onze 4 service-bestelwagens zorgen we voor een snelle en efficiënte ophaal en levering van uw machines. Wenst u een beroep op ons te doen voor herstellingen en onderhoud van uw machines? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onderhoud & herstelling A&B Van Hoyweghen
Onderhoud & herstelling A&B Van Hoyweghen

Winteronderhoud

De winterperiode is de ideale gelegenheid om uw machine binnen te brengen of te laten ophalen. Zo vermijdt U onnodige lange wachttijden tijdens het seizoen. Vanzelfsprekend kunt u uw machine(s) steeds zelf binnenbrengen tijdens onze openingsuren, maar wij komen ze graag gratis voor u ophalen.

Tevens zorgen wij voor een gratis winterberging, zodat u plaats kan vrij maken voor het opbergen van uw tuinmeubelen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen