Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Bosmaaiers

Onze merken : Honda – Husqvarna – Maruyama

Bosmaaier Honda | A&B Hoyweghen Bazel

Honda

Met deze extreem sterke en betrouwbare 4-takt tuingereedschappen kunt u plekken bereiken waar andere bosmaaiers niet kunnen komen. Ze worden aangedreven door een unieke zestands overbrengingsas (in plaats van een traditionele grove-key overbrenging) voor extra kracht, met een betere koppel- en vermogenoverbrenging richting het werkgebied.

Bosmaaiers met een uitstekende ergonomie. Krachtige en goed gebalanceerde bosmaaiers die zijn gemaakt voor zware, lange en veeleisende shifts in ruw terrein of in het bos. De motor is ontworpen om maximaal vermogen te leveren met weinig trillingen en een lager brandstofverbruik. Alle eigenschappen zijn gecombineerd om bosmaaiers te creëren die sterk zijn, eenvoudig te gebruiken en zelfs het zwaarste werk gemakkelijker maken.

Bosmaaiers Husqvarna | A&B Hoyweghen Bazel

Husqvarna

Bosmaaiers Maruyama | A&B Hoyweghen Bazel

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers… dus twijfel niet en kies voor Maruyama!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen