Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Schudders

Onze merken : Fendt

Fendt

Haal het succes meteen vanaf het begin binnen – met de nieuwe Fendt-voederwinningstechniek
Bijna geen enkele machinefabrikant heeft zo’n grote invloed op de moderne landbouw gehad als Fendt. Op basis van het succes van de Fendt-trekkers hebben wij onze kennis, passie en visie nu ook op de voederwinningstechniek toegepast. Dat had zoveel succes dat de Fendt Former 12555X-cirkelschudder op de Agritechnica 2015 meteen al met een zilveren werd onderscheiden.

Dankzij zijn doordachte techniek is de Fendt Twister volledig gespecialiseerd in het snel en schoon drogen van ruwvoer. Deze schudder is de perfecte tussenstap tussen maaier en zwadhark. Ervaar meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van voederwinningstechniek in elk detail.

Twister

Lotus

Fendt Lotus. Koning onder de schudders.
Dankzij de unieke Performance-tanden is de Fendt Lotus een van de efficiëntste schudders in zijn klasse. Vorm en stand van de Fendt Performance-tanden zorgen voor een veel betere opname en beweging van het gemaaide gewas. Dankzij de geweldige stabiliteit van de Lotus-modellen zijn hoge rijsnelheden mogelijk en kan maar liefst 50% meer oppervlak in dezelfde tijd worden bewerkt. De machine is zeer effectief en combineert dat met een perfect werkresultaat.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen