Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Harken

Onze merken : Fendt

Fendt

U verwacht dat uw zwaden alleen maar kwalitatief hoogwaardig gewasmateriaal bevatten? Bekijkt u de innovatieve Fendt Former dan eens goed. Deze hark legt het gewas schoon en nauwkeurig in zwaden. De maximale werkbreedte is 14,0 meter. Op elk moment en onder alle omstandigheden.
Het beste bij elkaar gebracht. Innovatieve techniek voor schoon voer.
Een-, twee- of vierrotorhark: elke Fendt Former is zo geconstrueerd dat u eenvoudig uw gewas in zwaden legt. Slimme details zoals CamControl, SteerGuard en Jet Effect, ondersteunen u daarbij. Zij zorgen ervoor dat het zwad zijn vorm behoudt, ook op de kopakker. En dankzij de duurzame constructie heeft de machine een lange levensduur.

Geweldige resultaten: uiteraard ook met kleinere trekkers.
Door hun lichte en stabiele constructie kunnen Fendt Former-eenrotorharken ook met kleine trekkers een grote werkbreedte realiseren. Wat betreft de kwaliteit van het uitgevoerde werk doen de eenrotorharken niet onder voor de grote modellen: gegarandeerd onberispelijk harkwerk – ook op hellingen. Door de aanbouwbok met naloopinrichting is de zwadhark optimaal spoorvolgend. En doordat het zwad aan de rechterkant wordt afgelegd, hebt u het resultaat altijd in zicht.

Eénrotor-harken

Tweerotor-hark met zijafleg

Uitermate flexibel maar gemakkelijk te hanteren.
De Fendt Former tweerotorhark met zijafleg biedt u de flexibiliteit die u dagelijks nodig hebt. Snel en gemakkelijk beslist u of u per werkgang een of twee zwaden wilt maken en stelt dat vervolgens zonder gereedschap in. Als één zwad wordt gemaakt, is de overlap tussen de beide rotoren zeer groot. Daardoor wordt het voedergewas goed van de eerste naar de tweede rotor doorgegeven, wat tot optimale resultaten leidt, ook onder moeilijke omstandigheden en in bochten.

Dé machine voor optimale ruwvoerwinning.
Voor alle harkwerkzaamheden is er een Fendt Former tweerotorhark met middenafleg. Zowel het instapmodel Former 671, dat weinig onderhoud vergt, de allrounders Former 801/880 en 10065, als de Profi-modellen Former 8055 Pro en Former 10065 Pro, weten voortdurend te overtuigen. Wat betreft levensduur en prestaties is elke Fendt Former nauwelijks te overtreffen.

Tweerotor-hark met middenafleg

Vierrotor-hark

Ervaar de nieuwe dimensie in de aansturing van aanbouwwerktuigen met de Fendt Former-zwadharken met ISOBUS-regeling, met werkbreedten tot 14 meter. Met myMemory worden vooraf vastgelegde instellingen zoals harkhoogte, werkbreedte en zwadbreedte met één druk op de Varioterminal opnieuw opgeroepen. Dat bespaart tijd op weg naar de volgende klus. Voor comfortabel en veilig transport over de weg zorgt ook de transporthoogte van minder dan 4 meter. Die wordt gehaald zonder dat er tandarmen moeten worden verwijderd.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen