Industriële machines
Dé referentie in de sector

Verreikers

ONZE MERKEN : FENDT – MANITOU

Fendt

De Fendt Cargo begint daar waar andere verreikers stoppen en biedt u meer overzicht, betere prestaties, meer veiligheid en meer comfort. De Fendt Cargo is de eerste machine die de beste eigenschappen van verreikers en wielladers combineert. Met zijn vele slimme details is hij perfect uitgerust voor de eisen die de landbouw stelt.

Maximaal overzicht = maximale veiligheid De cabine – basis voor de hele machine – kan worden geheven tot een zichthoogte tot maar liefst 4,25 m. De hefcabine maakt een machineconcept mogelijk waarbij aan de stabiliteit van de telescooparm, het bevestigingspunt van de hefcilinder en de ruimte die de motor nauwelijks beperkingen worden gesteld.

Manitou is een wereldwijde organisatie die al sinds jaren gespecialiseerd is in het fabriceren van laadmachines, hoogwerkers, pallettrucks enzovoorts. Als officiële dealer van Manitou leveren we deze producten graag omdat Manitou net als wij staan voor kwaliteit en service. Compleet ingericht op uw wensen leveren wij voor elke klus de beste machines. Manitou heeft een ruim assortiment machines waaronder: Verreikers, roterende verreikers, ruwterrein heftrucks, heftrucks en hoogwerkers.

Manitou

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen