Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Meststofstrooiers

Onze merken : Amazone

Amazone

AMAZONE heeft een enorm goede naam onder akkerbouwers en terecht! De kunstmestrooiers uit de ZA-M (gedragen) en ZG-B (getrokken) serie vormen een wel zeer compleet programma van capaciteitsstrooiers met grote precisie. Iedereen vindt de gepaste strooier in het ruime gamma strooiers. Volumes variëren van 250 tot 4200 liter, werkbreedten gaan van 3 tot 52 m. En dat met een zeer laag toerental van de schijven (720 t/min) zodat ook gevoelige meststoffen correct gestrooid kunnen worden. Alle vitale onderdelen bestaan uit inox. De getrokken strooier ZG-B voor grote landbouw- en loonbedrijven heeft een grote voorraadtrechter en een robuust onderstel voor snelheden tot 60 km/u.
De grote banden zorgen voor een lagere bodemdruk. De voorraadtrechter kan gemakkelijk uit een silo of met een laadschop worden gevuld. De ZG-B heeft een universeel strooiwerk voor het strooien van vochtige stoffen  kalk) voor strooibreedten tot 15 m en van minerale meststoffen voor strooibreedten tot 36 m. De rubberbandbodem wordt voor het onderhoud gewoon uit het basisframe getrokken. Inclusief: automatische regeling van de bandbodem, zodat deze altijd precies in het midden loopt.

Ook voor de fruitteelt heeft Amazone de ideale strooier ZA-XW : De smalle trechter met zeer steile wanden en een lage vulhoogte, het trechtervolume van 500 liter, werkbreedten van 10 tot 18 meter en 2 tot 5 meter met de verstelbare rijenstrooiset,vormen de bijzondere kenmerken van deze speciale kunstmeststrooier.

Meststofstrooiers AmazoneZAXW | A&B Hoyweghen Bazel Meststofstrooiers AmazoneZGB | A&B Hoyweghen Bazel

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen