Industriële machines
Dé referentie in de sector

Wielladers

Onze merken : Castloaders – Manitou – Schäffer

Castloaders – Worky Quad

De compacte Skid Steer lader

De SSQ vertegenwoordigt een kleine revolutie voor de meest uiteenlopende vereisten van het werken in krappe ruimtes in de landbouw, op boerderijen, in gebouwen, bij groenbeheer. Dankzij de uitwisselbaarheid van de aanbouwdelen is het uiterst makkelijk werken met de SSQ.

Professionele machines voor alle doeleinden

De CastLoaders-lijn vertegenwoordigt het beste dat op de markt beschikbaar is in termen van gebruiksgemak, kracht en betrouwbaarheid. Onze compacte en lichtgewicht machines zijn makkelijk transporteerbaar en dankzij hun kleine draaicirkel kunnen ze makkelijk werken op elk type ondergrond zonder deze te beschadigen.

Castloaders – Knikladers

Castloaders – Eco

Elektrische kniklader.

Deze elektrische kniklader van de Italiaanse fabrikant Cast Loaders is breed inzetbaar. De Cast 800 Eco kan gecombineerd worden met verschillende accessoires waaronder een schepbak. Bekijk voor meer mogelijkheden de video hieronder.

Deze kniklader is geschikt voor diverse klussen in de tuinbouw, landbouw, wegonderhoud, industrie, groenonderhoud en maneges. Op een volle accu kunt u 4 tot 4,5 uur werken met de Cast 800 Eco.

Vandaag de dag behoort Manitou tot de wereldleiders op het gebied van material handling en is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van materiaal transporten, personenvervoer en grondverzetmachines. Onze producten voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals in de bouw, landbouw en industrie.

Een compact ontwerp met een kleine draaicirkel en krachtig vermogen maakt deknikladers multi-inzetbaar voor allerhande grondwerken. Manitou bouwt knikladers met een kiplast van 0,9t tot 4,65t en een liftvermogen die reikt van 2,74m voor de kleinste machine tot 3,69m voor de grootste kniklader. De knikladers zijn snel, flexibel en veilig en de beste keuze voor laden, lossen en transport over een kleine afstand.

Manitou

Schäffer – Universele wielladers

Laat het compacte uiterlijk van deze wielladers u niet misleiden… Onze universele wielladers blinken uit door hun uitmuntende kracht en hoge hefhoogtes. Met een ongeziene efficiëntie en uiterst geavanceerde technieken zijn de universele wielladers geschikt voor de meest veeleisende taken. En daar stopt het niet: ook aan rijcomfort boet u op geen enkele manier in. Van handig uitgeruste cabines met een comfortabele stoel en voldoende beenruimte tot de indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid.

Het compacte design van de universele wielladers in combinatie met de uitmuntende wendbaarheid verhogen uw productiviteit en besparen u zowel tijd als kosten.

Wanneer het om knikgestuurde verreikers gaat, behoren de verreikers van Schäffer tot de succesvolste in hun klasse. Nauwkeurig gecontroleerd vermogen op alle terreinen, met hefhoogtes en belastbaarheid die u bij vergelijkbare machines van onze concurrenten tevergeefs zal zoeken. De compacte bouwwijze van onze verreikers maakt van het gebruik ervan in moeilijk toegankelijke plaatsen een waar genoegen. En dat is natuurlijk ook mede dankzij een correcte ergonomie. De beroemde betrouwbaarheid van alle Schäffer-laders is eveneens ingebouwd.

Schäffer – Telescopische wielladers

Schäffer – Elektrische wielladers

Dacht u dat efficiënt en emissieloos werken niet samen past? Niets is minder waar. De landbouw elektrische wiellader van Schäffer combineert de innovatieve lithium-ion technologie met optimale prestaties. En dat zónder CO2-uitstoot of geluid.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen