Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Schijvenmaaiers

Onze merken: Fendt

Fendt

Alleen met perfecte machines kan perfect voer worden gewonnen. De Fendt Slicer-schijvenmaaier kan elke uitdaging aan en laat geen enkele spriet gras op het land staan. Bij het realiseren van een perfecte snede hoeft u geen enkel compromis te sluiten.

De Fendt Slicer TLX onderscheidt zich door de grote oppervlaktecapaciteit, het uitstekende maairesultaat en de gemakkelijke hanteerbaarheid. Verantwoordelijk daarvoor is o.a. de speciale middenophanging. Bij de Fendt Slicer TLX is de maaier in het zwaartepunt opgehangen. Dat zorgt voor een zeer goede bodemaanpassing en ontziet zo de ondergrond. Ook bij de Fendt Slicer TLX zorgt het TurboLift-systeem voor de unieke ‘zwevende snede’.

Slicer TLX

Slicer FQ

Techniek waar je blij van wordt.
Door de aanbouw aan de fronthef ligt het zwaartepunt dicht bij de trekker, waardoor er verhoudingsgewijs minder gewicht op de vooras drukt. Een aparte aanbouwbok is niet nodig. Bij trekkers zonder EHR kan de Slicer FQ bij een vaste instelhoogte van 750 mm van de trekstangen, door middel van draagkettingen zwevend worden gebruikt. De boven de maaieenheid liggende bok vergroot de bewegingsvrijheid van de maaibalk nog meer. Om de frontmaaier weg te zetten hoeft alleen de vergrendelbare verstelhendel maar in de parkeerstand te worden gezet.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen