Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Trommelmaaiers

Onze merken : Fendt

Fendt

Een perfecte snede vormt de basis voor waardevol voer. Met de Fendt Cutter trommelmaaiers zorgt u spelenderwijs voor een perfecte snede, onder alle omstandigheden. De Fendt Cutter overtuigt met beproefde techniek, een zeer lange levensduur en nieuwe, slimme details, die uw werk verlichten.

Dankzij de ophanging in het zwaartepunt werkt hij bijzonder bodemvriendelijk en brandstofbesparend. Op de kopakker kan de maaier d.m.v. de regeleenheid eenvoudig worden geheven of weer omlaag worden gelaten. De oplegdruk kan via het turboliftsysteem zelfs tijdens het rijden traploos en zonder gereedschappen worden ingesteld.

Middenophanging

Frontaanbouw

De Cutter-frontmaaier overtuigt vooral bij de ruwvoerwinning. De combinatie met een Fendt-opraapwagen stelt u in staat om uw dieren een topkwaliteit voer voor te zetten, terwijl u bovendien de graszode optimaal ontziet. Bovendien is het met een dergelijke machinecombinatie gewoon ontzettend lekker werken.

Om ook op moeilijk terrein een perfect maairesultaat te behalen, kan de pendelbok van de Fendt Cuttertrommelmaaier in dwarsrichting +/- 5° pendelen. De veerontlasting of ontlastende fronthefinrichting van de Fendt Vario-trekkers garandeert daarbij een lage bodemdruk. In combinatie met de ontlastende fronthefregeling van de Fendt Vario-trekkers is de bodemaanpassing ongeëvenaard en wordt de graszode op ongekende wijze ontzien. De automatische centrering zorgt voor extra veiligheid bij rijden op de openbare weg.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen