Tuin & Dier

Dieren Voeding

Onze merken : ARION - cavalor - D'Hooghe - Duvo - Eukanuba - Flamingo - Hiels - Iams - Jopack- Mariman - Royal Canin - Tetra - Versele-Laga

Heerlijke voeding voor honden en katten.

Bij ARION koesteren we de vriendschap tussen jou en je viervoeter. Dankzij onze verschillende gamma’s van gezonde kwaliteitsvoeding zijn we zeker dat ook jouw huisdier de gepaste maaltijd krijgt.

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Arion

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Cavalor

Om je paard te laten blaken van gezondheid, bieden we verschillende voeders, supplementen en kwalitatieve verzorgingsproducten, steevast aangepast aan de leeftijd en specifieke noden van je dier. Met zorgvuldig gekozen, kwaliteitsvolle ingrediënten.
Voeders D’hooghe brengt een volledig assortiment paardenvoeding, evenwichtig samengesteld volgens de recentste wetenschappelijke inzichten. De D’hooghe producten onderscheiden zich door de perfecte balans tussen smaak en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij bieden topkwaliteit aan de beste prijs, wat resulteert in een lage voedingskost per dag.
Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

D'Hooghe

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Duvo

Liefde voor huisdieren is onze passie. Duvo+ staat daarom voor een breed assortiment mainstream producten, voor verschillende huisdieren, steeds met de beste prijs-kwaliteit ratio. De producten dragen bij aan een hechte relatie tussen dieren en hun baasjes, zodat ze beide langer, gezonder & gelukkiger leven. Duvo+ artikelen zijn innovatief, speels & modern en hebben respect voor het natuurlijke gedrag van de dieren.
Voor volwassen honden van alle rassen met neiging tot overgewicht probeer EUKANUBA Daily Care – voor honden met overgewicht / gesteriliseerde honden. Dit droogvoer bevat 15% minder vet dan EUKANUBA Volwassen Gewichtsbeheersing en is speciaal samengesteld met L-carnitine om lichaamsvet te helpen verminderen met behoud van soepele spieren. EUKANUBA Daily Care is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om uw hond de beste voeding te geven voor een lang en gezond leven.
Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Eukanuba

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Flamingo

Het “Flamingo” merk vertegenwoordigt een compleet, hoogwaardig assortiment voor alle huisdieren. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en functionaliteit van de producten. Alle individuele verpakkingen zijn voorzien van duidelijke informatie, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken om het juiste product te kiezen.

In ons huismerk vindt u een complete gamma dierenvoeding voor kippen, schapen, konijnen, kalkoenen, karpers,…

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Hiels

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Iams

IAMS Delights, complete voeding met een onweerstaanbare smaak om uw kat te verwennen en gezonde vitaliteit te bevorderen.

100% complete en uitgebalanceerde voeding die belangrijke voedingsvoordelen biedt voor elke levensfase.

TOPHAY – STOFVRIJ NATUURHOOI

Het paard is een herbivoor die elke dag kwaliteitshooi nodig heeft. TopHay is hooi van natuurlijke graslanden en speelt perfect in op deze behoefte. TopHay is stofvrij en heeft een heerlijke grasgeur, waardoor het paard altijd trek heeft en het hooi optimaal verteert!

Dankzij de handig voorgesneden porties, weet elke paardenhouder perfect hoeveel hooi hij per maaltijd geeft. Het paard krijgt nooit te weinig , maar ook nooit te veel hooi.
HORSE DINNER – VOORDROOG VAN ITALIAANS RAAIGRAS
Horse Dinner is voor uw paard een bron van vezels en energie en is volledig stofvrij.
Door zijn goede smaak en aangename geur schenkt het voldoening en plezier aan het paard.

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Jopack

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Mariman

Vind de juiste voedings- en verzorgingsproducten voor je duiven.
Onze voeders voor duiven bevatten steeds de juiste voedingsstoffen, in een samenstelling precies afgestemd op hun noden in de rui-, kweek- en sportperiode. Zo blijven ze fit, het jaar rond, en presteren ze beter.

Gezondheid is onze obsessie
We richten onze aandacht op de unieke behoeften van katten en honden. Deze obsessie voor details maakt het voor ons mogelijk om goed afgestemde, effectieve voeding te leveren en hen te helpen op hun allermooist te worden.

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Royal Canin

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Tetra

Tetra is voor menig visliefhebber herkenbaar aan de gele potjes vissenvoer TetraMin. Tetra was de eerste fabrikant die visvoer in vlokvorm op de markt bracht en is sindsdien razend populair. Tegenwoordig is Tetra een volledige aanbieder op het gebied van aquaristiek en het vijver- en reptielensegment. Tetra is voor zowel beginnend als gevorderd hobbyist een merk met een divers aanbod.

Versele-Laga is uitgegroeid tot een internationale fabrikant van dierenvoeding- en verzorgingsproducten met zeven fabrieken in Europa, één in China en twee in de Verenigde Staten. Versele-Laga verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan 86 landen.
Toch blijven we tegelijkertijd een lokaal familiebedrijf, waarvan het hart nog steeds volop in Deinze klopt. En waarbij onze medewerkers onverdeeld dezelfde ambitie delen: alles op alles zetten om dieren in elke levensfase gezond en actief te houden. En dit door zorgvuldig samengestelde voeding- en verzorgingsproducten. Zo maken we de relatie met je dier elke dag beter!

Dieren Voeding A&B Van Hoyweghen

Versele-Laga

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen