Tuin & Dier

Dieren Toebehoren

Onze merken : Duvo - Flamingo - Jopack - Mortier - Queenspan
Dieren Toebehoren A&B Van Hoyweghen

Duvo

Liefde voor huisdieren is onze passie. Duvo+ staat daarom voor een breed assortiment mainstream producten, voor verschillende huisdieren, steeds met de beste prijs-kwaliteit ratio. De producten dragen bij aan een hechte relatie tussen dieren en hun baasjes, zodat ze beide langer, gezonder & gelukkiger leven. Duvo+ artikelen zijn innovatief, speels & modern en hebben respect voor het natuurlijke gedrag van de dieren.
Het “Flamingo” merk vertegenwoordigt een compleet, hoogwaardig assortiment voor alle huisdieren. U vindt in het gamma oa. leibanden, speelgoed, manden, draagtassen, verzorgingsproducten,… Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en functionaliteit van de producten. Alle individuele verpakkingen zijn voorzien van duidelijke informatie, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken om het juiste product te kiezen.
Dieren Toebehoren A&B Van Hoyweghen

Flamingo

Dieren Toebehoren A&B Van Hoyweghen

Jopack

Net als het ruwvoeder bepaalt het stalstrooisel in grote mate het welzijn van een paard.

Klassiek stro in grote balen is niet altijd even makkelijk hanteerbaar en bovendien laat de kwaliteit dikwijls de wensen over. Voor stofallergische paarden is het zeker niet aan te raden.

In het gamma Horse Bedding bieden wij een alternatief en oplossing voor de nadelen van klassiek stro :

-> Vlaslemen: houtachtige deeltjes afkomstig van de vlasplant
-> Stropellets

Zorg voor een goede thuis voor uw huisdier. Wij hebben hokken voor kippen, konijnen, cavia’s, honden, katten,… Ook voor alle soorten drink- en eet emmers bent u hier aan het juiste adres.

Dieren Toebehoren A&B Van Hoyweghen

Mortier

Dieren Toebehoren A&B Van Hoyweghen

QueenSpan

De klassieke QueenSpan houtvezels zijn een mooi product voor het instrooien van uw paardenbox. QueenSpan onderscheidt zich door extreem stofvrije en hoogabsorberende eigenschappen. Dit product zorgt voor een optimale bodem voor uw paarden.

-> 100% onbehandeld zacht hout
-> Hoog strooivolume
-> Hoog absorberend
-> Bijzonder goed ontstoft
-> Laag mestvolume
-> Minder arbeidsintensief
Kortom, al jaren een topproduct en optimale bodem voor uw paarden.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen