Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Multi-tools

Onze merken : Honda – Husqvarna – Maruyama

MultiTool Honda | A&B Hoyweghen Bazel

Honda

Verwisselen, klikken en klaar!

De naam Versatool is een mix van de woorden ‘versatile’ (veelzijdig) en ‘tool’ (gereedschap), maar het apparaat zelf is veel indrukwekkender dan welke naam dan ook. De serie slimme opzetstukken vervult elke tuinbehoefte – van het cultiveren van moestuinen tot het in vorm brengen van struiken – en dat allemaal met maar één Honda-motor.

Ontworpen met dezelfde standaard als professionele motorzeisen, gemaakt om het werk efficiënter uit te voeren, met minder inspanning en in zo min mogelijk tijd. Alle modellen zijn lichtgewicht, sterk en goed gebalanceerd en worden geleverd met veel praktische functies. Meerdere accessoires zijn beschikbaar zoals trimkoppen, snoeizagen, heggenscharen, frezen, bladbazers…

Multitools Husqvarna | A&B Hoyweghen Bazel

Husqvarna

Multitools Maruyama | A&B Hoyweghen Bazel

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers… dus twijfel niet en kies voor Maruyama!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen