Tuin & Dier

Gereedschappen

Onze merken : Felco - Fiskars - Fort - Gardena - Husqvarna - Polet - Vabor
Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Felco

Felco is al meer dan 70 jaar de favoriete snoeischaar van de professionele hovenier en gepassioneerde tuinier. Gefabriceerd van gesmeed aluminium. Dankzij de geïntegreerde rubber, schok dempende, stootblokjes biedt het veel bescherming voor hand- en polsgewricht. Het ondermes heeft een sapgoot, die zorgt voor een efficiënte afvoer van vuil en planten sappen en voorkomt plakkerige messen.
Als je graag in de tuin werkt, wil je voor elk karwei het beste gereedschap. Fiskars doet er alles aan om dat mogelijk te maken. Of je nu onkruid wiedt, hakt, snoeit of harkt, met onze gereedschappen gaat het je jaar in, jaar uit gemakkelijker af.
Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Fiskars

Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Fort

Altrad Fort produceert en levert kruiwagens voor zowel de professionele als de doe-het-zelf-markt. Door de jaren heen heeft Altrad Fort zich sterk gemaakt voor het verhogen van alle gebruiks- en kwaliteitseisen, met respect voor de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Innovatie staat voorop, zowel in techniek als op commercieel vlak, met als doel het aanbieden van de beste producten. Hierdoor heeft Altrad Fort een voorsprong op de concurrentie ontwikkeld en een leidende positie verworven onder de Europese kruiwagenfabrikanten.
Profiteer optimaal van uw tuin door uw tuinbodem, perken en grond te onderhouden. GARDENA heeft de handgereedschappen die u nodig heeft om het werk uit te voeren. Flexibel en duurzaam tuingereedschap Het GARDENA combisystem is een intelligent systeem dat verschillende stelen met diverse gereedschappen combineert, zodat het geschikt is voor een groot aantal tuintoepassingen.
Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Gardena

Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Husqvarna

Wanneer u de hele dag in het bos werkt, wilt u zeker weten dat u alle apparatuur bij u heeft, die u nodig hebt. En u wilt dat u ze voor het grijpen heeft, maar zonder beperkingen om efficiënt en comfortabel te kunnen werken. Met het juiste professionele gereedschap binnen handbereik, kunt u het werk makkelijker, veiliger en sneller uitvoeren.
Meer dan een eeuw geleden smeedde Polet zijn eerste spade – vandaag is die Poletspade nog altijd ons grootste uithangbord. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een internationale fabrikant met een zeer gevarieerd assortiment gereedschap voor bouw, tuin en industrie. Elke dag maken wij het werk van duizenden gebruikers lichter, van de prijsbewuste hobbyist tot de veeleisende vakman.
Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Polet

Gereedschappen A&B Van Hoyweghen

Vabor

ALTRAD VABOR, nu gevestigd te Boortmeerbeek (België), kent zijn prille begin in 1937 te Ruisbroek waar een kleine herstelplaats voor lokale landbouw- en transportbedrijven van de gebroeders Van Bouwelen uitgegroeid is tot een van de Europese marktleiders in kruiwagens. Het is eerder toevallig dat de gebroeders Van Bouwelen overstapten van herstelwerk naar fabricatie van kruiwagens, toen op een dag een lokaal bedrijf de opdracht gaf voor het vervaardigen van een aantal kruiwagens. Deze bestelling heeft de aanleiding gegeven voor verder uitbouw van de kruiwagen- en steekwagenproductie.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen