Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Tractoren Fendt

Meer info over de tractoren? Klik hier

200 Vario V/F/P Gen3

De smalspoortractoren van Fendt staan in een lange traditie en zijn altijd synoniem geweest voor betrouwbaarheid, rentabiliteit en grote waardevastheid. Het was de vraag of daarin nog wel verbetering mogelijk was. Fendt is de uitdaging echter aangegaan en heeft door consequent doorontwikkelen van de techniek de gestelde opgaven weten te realiseren. Met de nieuwe smalspoortractoren van Fendt breekt een nieuw tijdperk aan. De 200 Vario verenigt het grootst mogelijke rijcomfort en een optimale efficiëntie in zich, en is bovendien de eerste en enige traploze smalspoortractor met Vario-transmissie die op de markt is.

Met de 200 Vario presenteert Fendt een nieuwe dimensie in compactheid, productiviteit en efficiëntie. Nu kunt u ook in het segment met maximumvermogens van 70 tot 110pk profiteren van de superieure Vario-technologie. De Fendt 200 Vario, de eerste compacte standaardtractor met traploze transmissie, onderscheidt zich in het bijzonder door zijn hoge rendement, de uiterst moderne uitrusting en het zeer grote bedieningsgemak. Met zijn fonkelnieuwe design biedt de 200 Vario u een uniek rijgevoel en een ongekend comfort.

200 Vario Gen3

300 Vario Gen4

Wie deze wendbare compacte trekker al kent, weet wat hij allemaal kan. Voor welke werkzaamheden hij ook gebruikt wordt, de Fendt 300 Vario beschikt altijd over de passende functies. Kies uit de uitvoeringen Power en Profi degene die het best bij u past. De Fendt 300 Vario Power is geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld grasland, in de akkerbouw, in het transport, voor verzorgingswerk, speciale teelten, voor gebruik in de publieke dienst, maar zeker ook voor werkzaamheden op het erf. Zijn robuustheid en lange levensduur zijn daarbij zeer overtuigend. De Fendt 300 Vario Profi is uitgerust met geavanceerde oplossingen die bij speciale werkzaamheden een surplus aan comfort en functionaliteit bieden, die uw dagelijkse werk gemakkelijker maken.

Zowel technisch als optisch afgeleid van de reeds bestaande Fendt SCR-series biedt de Fendt 500 Vario-reeks nagenoeg alle technologie, die tot dusver alleen de hogere klasse voorbehouden was. Uit deze idealen gevormd, blinkt de 500 Vario SCR uit door concurrentloze voordelen:

  • Tot 165 pk uit 4-cilinders met brandstofbesparende Fendt SCR-technologie
  • VisioPlus cabine met het hoogste comfort en uitstekend zicht
  • Superieur Variotronic-bedienconcept
  • Efficiëntieverhogende systemen zoals VariotronicTI, VarioDoc (vanaf Profi) en VarioGuide (alleen bij ProfiPlus)

500 Vario

700 Vario Gen6

Perfect voor alle werkzaamheden. De Fendt 700 Vario combineert arbeid met efficiëntie. De nieuwe, viervoudige achterste aftakas breidt de gebruiksmogelijkheden nog uit, terwijl het brandstofverbruik lager is. Met de extra 1000E-aftakas bespaart u brandstof terwijl u met een lager motortoerental werkt – zelfs bij werktuigen die een hoger toerental nodig hebben, zoals rotorkopeg, drijfmestpomp, rotorhark of kunstmeststrooier. Dankzij de toepassing van SCR-technologie i.c.m. dieselpartikelfilter en uitlaatgasrecirculatie voldoet de Fendt 700 Vario aan uitlaatgasnorm Fase IV / Tier 4 Final en is het totaalrendement hoog.

De nieuwe 800 vario is de populaire zware trekker die scoort met compactheid, flexibiliteit en prestaties. Met zijn 220 tot 280 pk is hij niet alleen sterk op het land, maar ook superieur in transport. Ook in de details is de 800  Vario superieur, doordat er doordachte en efficiëntieverhogende technologieën in zijn toegepast, zoals het VarioGrip-bandendrukregelsysteem, spoorgeleiding en nog veel meer.

Tractoren Fendt 800 Vario S4 | A&B Hoyweghen Bazel

800 Vario S4

900 Vario Gen6

De Fendt 900 Vario is sinds 1995 leider op de markt voor zware trekkers voor grote landbouw- en loonwerkbedrijven. De nieuwe 900 Vario kan met zijn maximumvermogen van 390 pk nog meer, en doet dat door de uitgekiende techniek vaak oo beter. Ga dus voor de toonaangevende zware trekker, ga voor de nieuwe Fendt 900 Vario.

Groot, sterk en uniek. In combinatie met toonaangevende Fendt-technologie heeft een Meisterwerk het
licht gezien. Beleef de ware kracht, volledige tractie, meesterlijke bediening en vele slimme netwerkmogelijkheden
van de Fendt 1000 Vario.

De sterkste standaardtrekker, modulair als geen ander.De Fendt 1000 Vario is met zijn prestaties echt een klasse apart. Door zijn constructie als hoogwaardige standaardtrekker verenigt hij alle voordelen voor gebruik op het land en op de weg.

Fendt 1000 Gen2

Fendt Cargo Loader

De Cargo, de voorlader van Fendt, bidet uitgekiende techniek, waarmee de hoogste productiviteit bereikt wordt. Als universeel en betrouwbaar werktuig is hij de ideale partner voor Vario-trekkers. Alle modellen zijn uitgerust met het unieke koppelingssysteem ‘Cargo-lock’ en met parallelgeleiding met Z-constructie. De Fendt CargoProfi biedt nieuwe functies, zoals een weegsysteem en instelmogelijkheden voor werkbereiken.

Voor de series 300, 500 en 700 Vario biedt Fendt nu de nieuwe CargoProfi. Door het inbouwen van sensoren in de laadarm zijn totaal nieuwe functies gerealiseerd, zoals een weeg- en memofunctie. Zo biedt de Fendt CargoProfi u optimale instellingen om veilig en gecontroleerd met de voorlader te werken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen