Tuin & Dier

Bodemverbeteraars

Onze merken : Asef - DCM - Substral - Terrabrill
Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

Asef Buxus

Asef Buxuspotgrond is een gebruiksklare potgrond, speciaal voor buxus en andere groenblijvende heesters, zoals taxus, liguster, euonymus, … Dit mengsel is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke grondstoffen en bevat een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen om de groei van de plant de eerste weken na aanplanten of verpotten vlot te laten aanslaan.

Basic Universele Potgrond is een gebruiksklare potgrond voor algemeen gebruik zowel binnen als buiten in de tuin; serre, kas of m2-moestuin; in bloembakken; potten of schalen. U kan er alle bloeiende en groene planten mee in- en verpotten: kamerplanten; alle eenjarige bloeiende planten zoals geraniums, surfinia, viooltjes…; vaste planten en bodembedekkers; sierheesters en rozen; groenten en kruiden; kleinfruit; …
Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

DCM Basic

Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

DCM Gazon

Om te mengen met graszaad voor een snel herstel van kale plekken en een beter resultaat bij het doorzaaien. Voor het uitvlakken van molshopen of putten in gazons of om te mengen in de grond bij de aanleg van een nieuw gazon. Is verrijkt met organische meststof en stimuleert het bodemleven. Verrijkt gemengd organisch-mineraal bodemverbeterend middel rijk aan organische stof waarin bacteriën gemengd zijn
Aangepaste samenstelling voor het kweken van groenten en kruiden in potten of in m²-bakken. Het toegevoegde lavameel is rijk aan natuurlijke mineralen en sporenelementen en vormt zo een bron van plantenvitamines voor sterke en gezonde planten met een goede oogst. Daarnaast wordt het bodemleven verrijkt door de toegevoegde compost. Een actief bodemleven is belangrijk voor de goede groei van planten. Schorscompost maakt de potgrond extra luchtig en houdt water optimaal vast, ideaal voor een goede groei. Toepasbaar in de biotuin.
Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

DCM Groenten & Kruiden

Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

DCM Vivimus

Ideale bodemverbeteraar voor sierstruiken, hagen, buxus, bomen, vaste planten, taxus,… Beperkt uitval van de nieuwe aanplant! Dankzij zijn grove structuur zorgt DCM VIVIMUS® voor een humusrijke, luchtige grond met een groot waterhoudend vermogen Voor een snelle inworteling en een goede weggroei Bovendien bevat deze bodemverbeteraar een ideale combinatie zachtwerkende voedingsstoffen Rijk aan organische grondstoffen en is toegelaten voor gebruik in BIO. Bevat zowel jonge als stabiele organische stof: bevordert het bodemleven en zorgt voor een blijvende humusopbouw DCM VIVIMUS® creëert zo het een ideaal bedje voor een optimale ontwikkeling van de wortels en een geslaagde aanplant!
Substral Premium Osmocote potgrond is een kant-en-klaar product dat door zijn nauwkeurig afgestemde structuur, waterhuishouding, zuurtegraad (pH), humusgehalte en een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen met micronutriënten, uiterst geschikt is voor een optimale groei en bloei van al uw planten en gewassen.
Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

Substral Osmocote

Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

Substral Zaai & Stek

Substral Zaai- en Stekpotgrond is een gebruiksklaar product, ideaal voor gebruik bij het zaaien van groenten, stekken van groene en bloeiende planten of verspenen van jonge plantjes. Een uitgebalanceerd toegevoegd pakket aan meststoffen staat in voor een vlotte kieming, snelle wortelvorming en groei, de eerste 4 tot 6 weken na het zaaien, stekken of verspenen.
Potgrond met uitgebalanceerde elementen speciaal voor kamer, balkon en terrasplanten. Deze potgrond is speciaal ontwikkeld voor luchtigheid. Deze juiste structuur zorgt voor een goede wortelontwikkeling en zorgt ook op lange termijn voor een goede waterhuishouding.
Bodemverbeteraars A&B Van Hoyweghen

Terrabrill

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen