Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Sproeiers

Onze merken : Amazone

Amazone

Gewasbescherming is een vitaal deel van een succesvolle teelt. Wetgeving laat echter een zeer beperkt gebruik van spuitmiddelen toe. Dat betekent dat er steeds hogere eisen aan veldspuiten worden gesteld. AMAZONE voldoet, als één van de grootste fabrikanten in Europa, aan al deze eisen. De getrokken sproeiers UG en UX en de gedragen sproeiers UF voldoen aan alle strengste eisen. Bij de aanbouw van een Super-S-boom (15 tot 28m werkbreedte) heeft de sproeier een transportbreedte van 2m40 m. Deze compacte aanbouw is zeker bij snel transport. De Super-L boom (24 tot 40 m)heeft een maximale transportbreedte van 2m60.

Sproeiers Amazone UG | A&B Hoyweghen Bazel

Indien je nog meer volume wil, bestaat er ook de fronttank van Amazone. Perfect te combineren met de UF kan je het volume met maar liefst 1000 liter uitbreiden.

Met de Pantera bent u voor alle uitdagingen bij de gewasbescherming het beste uitgerust. Modernste technieken en managementsystemen zijn in deze zelfrijdende veldspuit verenigd. Zij geven vorm aan het concept van de Pantera, ontwikkeld voor grote bedrijven en loonbedrijven en zijn een belangrijk onderdeel voor de intelligente plantenteelt.

Sproeiers AmazoneFT | A&B Hoyweghen Bazel Sproeiers Amazone Pantera | A&B Hoyweghen Bazel

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen