Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Hakselaars

Onze merken : Hansa – Jonco – Schliesing – Vandaele

Hansa

Het Nieuw-Zeelandse Hansa Products, opgericht in de jaren ’80, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hakselaars en versnipperaars. Met hun producten willen ze particuliere- en professionele gebruikers helpen om tuinlandschappen te transformeren – zo snel, goed en veilig mogelijk.

De machines van Hansa zijn eenvoudig, compact en robuust: ontworpen om zelfs in de extreme omstandigheden van de Nieuw-Zeelandse Outback te gedijen. De machines beschikken over herslijpbare en instelbare messen en een smeerbare lagering.

Simpel maar anders!
Sinds kort hebben we er een nieuwe speler bij, namelijk Jonco! Ze bieden hakselaars met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Jonco is begonnen in 2009 en is vooral gespecialiseerd in houthakselaars. Het zijn professionele teamplayers en streven naar kwaliteit en fasciliteit.

Jonco

Hakselaars Schliesing | A&B Hoyweghen Bazel

Schliesing

Hakselaars gemaakt door professionals voor professionals! Kwaliteit, veiligheid en innovatie: Al meer dan 30 jaar produceert Schliesing houtversnipperaars van hoogwaardige kwaliteit. voor professioneel gebruik in de tuinen landschapsarchitectuur, voor gebruik door steden en gemeenten en voor landbouw-, bosbouw-en boom-zorg bedrijven. Al de machines zijn geproduceerd in de Kempen am Niederrijn; 100% Made in Germany dus.

Vandaele Konstruktie NV is een producent van kwaliteitsmachines voor berm- en groenonderhoud. Al ruim 25 jaar bouwen ze een uitgebreid gamma houtversnipperaars, specifiek gericht naar de professionele gebruikersmarkt. Het uitgebreide gamma biedt een waaier aan mogelijkheden. Ze bieden in totaal 10 verschillende modellen aan met invoeropening variërend tussen 12cm en 40cm.

Hakselaars Vandaele | A&B Hoyweghen Bazel

Vandaele

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen