Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Bladblazers

Onze merken : Gardena – Husqvarna – Maruyama

Bladblazers Gardena | A&B Hoyweghen Bazel

Gardena

Bladeren blazen, opzuigen en versnipperen voor een nette tuin. Hebt u geen zin om de stoep met een bezem te vegen? En wie gaat die bladeren op het gazon opruimen? Kies voor een tuinblazer! De blazers van GARDENA houden uw tuin netjes. Elektrisch of met een accu, kies het model dat het beste bij u past. Maar één ding is duidelijk : Onze blazers verwijderen tuinafval, bladeren en grasresten, zonder bukken en zonder inspanning!

Krachtige en betrouwbare blazers die elke klus klaren. Makkelijk te hanteren, ergonomische bladblazers, die presteren, precies zoals u wilt. Van draagbaar tot backpack, ze zijn allemaal ideaal om bestrating schoon te maken en blad, grasmaaisel of vuil van banden, opritten en goten te halen. De ruggedragen modellen worden geleverd met een draagtuig met heupgordel en brede schouderriem, die de belasting van uw rug haalt.

Bladblazers Husqvarna | A&B Hoyweghen Bazel

Husqvarna

Bladblazers Maruyama | A&B Hoyweghen Bazel

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers… dus twijfel niet en kies voor Maruyama!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen