Tuin & Dier

Gewasbescherming

Onze merken : BSI - DCM - Edialux
Gewasbescherming A&B Van Hoyweghen

BSI

Vandaag levert BSI al meer dan 20 jaar de beste oplossing voor alle huis-en tuinproblemen met bekende topsellers als Bio Kill en Empress Garden. Duurzaamheid, zorg voor het milieu en de noden van de consument staan centraal bij BSI.
Het DCM Naturapy® assortiment bevat een selectie natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten, zoals engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers en taxuskevers, fruitmotten, enz. op een biologische manier aan te pakken. Waar nodig biedt DCM Naturapy® ook curatieve middelen om onkruiden, mossen, slakken en mieren doeltreffend te bestrijden, maar steeds met aandacht voor een verantwoord groenbeheer.
Gewasbescherming A&B Van Hoyweghen

DCM

Gewasbescherming A&B Van Hoyweghen

Edialux

Edialux biedt verantwoorde oplossingen voor netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving wordt immers hoog in het vaandel gedragen en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen