Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Wielladers – Verreikers

Onze merken : Schäffer – Massey Ferguson – Manitou – Multi-One

Schäffer

Deze nieuwe generatie Schäffer-laders combineert als trendsetter voor de toekomst het nieuwste design met de meest geavanceerde techniek en is één van de succesvolste series door hun groot vermogen in tegenstelling tot hun afmetingen. Zij zetten maatstaven in ergonomie, betrouwbaarheid, kracht en lage onderhoudskosten. Door hun zeer goede stabiliteit, flexibiliteit, zichtbaarheid en comfort bieden zij tal van mogelijkheden en dit voor zowel de landbouw, paardensector,tuinbouw,loonwerkers en industrie. Deze wielladers en telescoopwielladers kunnen tevens uitgerust worden met een grote waaier aan toebehoren.

Wielladers Schaffer_Compact | A&B Hoyweghen Bazel

De Compact Klasse

Wielladers Schaffer_Ergonomisch | A&B Hoyweghen Bazel

De Ergonomische klasse

De moderne 3000-4000 knikwiellader serie kan onvermoeibaar de zwaarste werken aan, zowel bij hoge als lage temperaturen. Door hun stabiliteit bieden zij tal van mogelijkheden voor zowel land- en tuinbouw als industriële toepassingen. De bouwserie 3300 en 4300 kniklader benadrukken de wens van Schäffer : het bouwen van extreem dynamische en ergonomische wielladers.

Nog steeds compact met een groot vermogen behoren deze Schäffers knikladers tot de grotere wielladers. Met de standaard Z-kinematic in de nieuw ontwikkelde hefarm vervullen ze de hoogste verwachtingen aangaande uitbreekkracht en worden ingezet in de industrie en de landbouwsector voor het zwaardere werk. Typisch van Schäffer : bij het model 8600Z kan deze machine in optie uitgerust worden met een enorme hefhoogte van 3m80 wat ze vrij uniek maakt en perfect voor het snel laden van goederen op grote hoogtes.

Wielladers Schaffer_Dynamisch | A&B Hoyweghen Bazel

De Dynamische Klasse

Wielladers Schaffer_Power | A&B Hoyweghen Bazel

De Power Klasse

Wanneer het om knikgestuurde telescoopladers gaat, behoren de Schäffer machines tot de succesvolste in hun klasse. Met precies vermogen, grote hefhoogte, hefkracht en belastbaarheid op alle terreinen, beschikken deze telescoopknikladers over een zeer snelle en nauwkeurige werking, wat nogmaals tot zijn recht komt in kleine ruimtes.

De Massey Ferguson serie verreikers behoort tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model in de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig hebt. Er zijn 4 modellen beschikbaar met een hefvermogen tot 3,5ton en hefhoogtes tot 7m.

Verreikers Massey Ferguson | A&B Hoyweghen Bazel

Massey Ferguson

Verreikers Manitou | A&B Hoyweghen Bazel

Manitou

Manitou is een wereldwijde organisatie die al sinds jaren gespecialiseerd is in het fabriceren van laadmachines, hoogwerkers, pallettrucks enzovoorts. Als officiële dealer van Manitou leveren we deze producten graag omdat Manitou net als wij staan voor kwaliteit en service. Compleet ingericht op uw wensen leveren wij voor elke klus de beste machines. Manitou heeft een ruim assortiment machines waaronder: Verreikers, roterende verreikers, ruwterrein heftrucks, heftrucks en hoogwerkers.

MultiOne, alleen al maar door de naam weet je wat de hoofdbetrachting is van dit merk “Multifunctionaliteit”. De werktuigdragers zijn inzetbaar op vele domeinen : voor aanleg en onderhoud van tuin en park, op de boerderij, manege, en nog vele andere toepassingen zijn mogelijk. Door zijn uitgebreid gamma vind eenieder de geschikte MultiOne voor zijn toepassing. Men heeft de keuze uit machines van 14 tot 60Pk, hefkracht tot 2000kg, en meer dan 50 verschillende werktuigen.

Wielladers MultiOne | A&B Hoyweghen Bazel

Multi-One

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen