Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Haagscharen

Onze merken : Gardena – Husqvarna – Maruyama – Metabo

Haagscharen Gardena | A&B Hoyweghen Bazel

Gardena

Innovatief en krachtig!
Een elektrische heggenschaar kan u veel werk uit handen nemen, zowel in grote als in kleine tuinen. De heggenscharen van GARDENA zijn krachtige gereedschappen die een optimaal resultaat bieden. Ze zijn goed uitgeblanceerd, ergonomisch ontworpen en kunnen door zowel links- als rechtshandige mensen comfortabel gebruikt worden.

De Husqvarna heggenscharen zijn ontwikkeld om een goed ergonomisch design te combineren met een hoge kwaliteit en uitstekende knipresultaten. De motor en starter zijn ontwikkeld om snel en met weinig inspanning te starten. Ideaal voor het werk in de tuin, geschikt voor zowel hoge als lage hagen. Er zijn modellen met een benzinemotor of met een Lithium-accu die uitgewisseld kan worden met alle andere accu-toestellen van Husqvarna.

Haagscharen Husqvarna | A&B Hoyweghen Bazel

Husqvarna

Haagscharen Maruyama | A&B Hoyweghen Bazel

Maruyama

Waarom, in een tijdperk dat er zo veel mogelijkheden zijn voor de professionele gebruiker, kiezen zovelen keer op keer opnieuw voor Maruyama. Het antwoord is simpel. Maruyama maakt de beste kwaliteit, beschikbaar op de markt.
Waarom Maruyama?
Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Maruyama biedt alles wat u nodig heeft dankzij hun groot assortiment aan bladblazers, boomzagen, boormachines, haagscharen,bosmaaiers… dus twijfel niet en kies voor Maruyama!

Metabo heggescharen zijn voorzien van een gepatenteerde veiligheidskoppeling waardoor zowel gebruiker als apparaat beschermd zijn bij het blokkeren van het mes. De particuliere toestellen hebben een motor van 560W, de professionele 660W. Meslengtes zijn er van 45cm tot 75cm. Er zijn elektrische toestellen of met een Lithiumaccu beschikbaar.

Haagscharen Metabo | A&B Hoyweghen Bazel

Metabo

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen