Tuinmachines
Dé referentie in de sector
Vindt meer details in onze webshop !

Frezen

Onze merken : Honda – Husqvarna – Nibbi – Pasquali

Frezen Honda | A&B Hoyweghen Bazel

Honda

Baanbrekend in elk opzicht!

De onovertroffen en geavanceerde viertaktmotoren in onze tuinfrezen zijn directe familie van onze motorfietsen en auto’s. Zij vormen het sterke hart van al onze tuinfrezen en maken het losmaken van de grond heel makkelijk.

Power voor de groene revolutie :
Van tijd tot tijd moet u de aarde bewerken om betere groei te krijgen. Met een Husqvarna motorgrondfrees voert u dat karwei perfect en met minimale inspanning uit. Een geoptimaliseerd gewicht en afmeting maken de machines uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren, bedienen, vervoeren en op te bergen.

Frezen Husqvarna | A&B Hoyweghen Bazel

Husqvarna

Nibbi

Ben je op zoek naar een tweewielige trekker die volledig voldoet aan uw specificaties? Bij Nibbi hebben we altijd de juiste trekker voor uw situatie en uw toepassing, van licht tot zwaar gebruik. De machines zijn voorzien van benzine- of dieselmotor en staan bekend om hun hoge kwaliteit en minimale energieverbruik, geluid en trillingen. Eigenschappen die gelden voor tweewielige trekkers voor zowel professioneel, semiprofessioneel als particulier gebruik.

Al de Pasquali PowerSafe tuinfrezen zijn ontwikkeld en gemaakt volgens de specifieke eisen van onze klanten. De Pasquali tuinfrezen bieden uitstekende wendbaarheid op elk type bodem, en dankzij het eenvoudige gebruik kan zelfs een beginnend iemand met de tuinfrees omgaan. De exclusieve PowerSafe hydraulische koppeling leent ook dat de Pasquali PowerSafe tuinfrezen de grootst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid hebben.

Daarnaast is het mogelijk om aan de Pasquali PowerSafe tuinfrezen diverse werktuigen te monteren zoals: ploegen, aanaarders, maaiers, cultivatoren en nog veel meer!

Pasquali

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen