Bakproducten

Bakproducten

Onze merken : ARISTA - HANEWIJKMOLEN
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

6 Granen

Dit meergranenmeel is een mengsel van tarwe- en speltbloem, vlokken van tarwe, rogge, maïs, haver en gerst. Arm aan verzadigde vetten – Bron van eiwit

Halflicht, halfdonker meergranenmeel met zuurdesempoeder.
Ingrediënten: tarwemeel, tarwebloem, roggemeel, tarwevlokken, havervlokken, gerstvlokken, maïsgries, sojakorrels, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, gemoute tarwevlokken, gedroogd tarwezuurdesempoeder, geroosterde mout.

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

10 Granen

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

12 Granen

Licht meergranenmeel, geeft het heerlijke ‘t Kampioentje .
Ingrediënten : tarwemeel, tarwebloem, roggemeel, speltmeel, havervlokken, gerstvlokken, maïsgries, maïsvlokken, gierst, sesamzaad, sojakorrels, zonnebloempitten, geel lijnzaad en maïsbolletjes.

Licht bruin brood van Tarwe, Rogge en volgraan
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Boerenbrood

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Briofine

Een gebruiksklare mengeling voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van eieren en boter. Op basis van bloem gerekend bevat deze mengeling 16% boter en 15% ei. Toepassingen: rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken, suikertaart en Luikse & Brusselse wafels
Kant-en klare mengeling voor de bereiding van een uniek meergranen- en zadenbrood. Artipan Campus bevat onder andere pompoenpitten. Toepassingen : uniek meegranenbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Campus

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Ciabatta

100% broodmix voor de bereiding van krokante kleine broodjes en typische ciabatta’s. Het typische karakter van dit Italiaans broodje wordt bereikt door de aanwezige zuurdesems, het toepassen van heel slappe, afgeknede degen en langere rijstijden. Toepassingen : ciabatta-brood
Zeer sterke bloemsamenstelling. Geschikt voor krokant gebak volgens “Noord-Europees” recept zoals pistolets, stokbrood en piccolo’s. Toepassingen : pistolets, stokbrood, piccolo’s
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Croc

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Donker Meergranen

Ingrediënten :Tarwe, rogge, haver, gerst, spelt, mais, zonnebloempitten, soja, bruin lijnzaad en gebrande mout.

Artipur Fjord is een uitermate donkere, stoere en compacte broodmix voor de bereiding van een typisch Scandinavisch meergranenbrood. De mix bevat verschillende soorten granen, zaden en kruiden zoals zonnebloempitten, soja en lijnzaad. Artipur Fjord is vezelrijk en een bron van eiwitten. Omdat hier ± 40 % minder koolhydraten aanwezig zijn dan in een doorsnee wit brood, is dit een koolhydraatarmere mix. Kan ook gebruikt worden als premix.

Toepassingen :
donker en zeer compact meegranenbrood

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Fjord

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Grootmoeder

Voor de bereiding van een rustiek boerenbrood met tarwe-, rogge- en speltbloem volgens authentiek recept.

Toepassingen :
rustiek boerenbrood

Licht verteerbaar en cholesterolverlagend meerganenmeel
Ingrediënten : tarwemeel, tarwebloem, haverzemelen en havervlokken.

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Haverzemelen

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Haverzemelen - Arista

70% volkorenmengeling van tarwebloem met haverzemelen en tarwekiemen. Toepassingen : bruin brood

Bakklaar volkorenmeel bestaande uit tarwemeel, tarwebloem, roggemeel en tarwezemelen. Heeft een grove structuur, is dus rijk aan vezels en zeer goed voor de spijsvertering.

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Havik

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Inca

100 % spelt, bevat geen tarwe noch tarwegluten.
Ingrediënten : speltmeel, speltbloem, pompoenpitten, zonnebloempitten, sojakorrels en bruin lijnzaad.

Kant- en klare mengeling voor de bereiding van een vrij donker brood op basis van tarwe en rogge. Artipur Jager bevat zonnebloempitten, lijnzaad en sojavlokken. De zuurdesempoeder en kleurmout zorgen voor een sterk aromatisch broodje. Toepassingen : meegranenbrood met extra aroma door de zuurdesem en kleurmout
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Jager

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

King

Bloem King is een zeer populaire bloemsoort en is iets krachtiger dan bloem Suprème. Toepassingen : groot- en kleinbrood (pistolets, sandwiches), stokbrood, toastbrood, boerenbrood, pitabroodjes.
Gebruiksklare mengeling voor kruidige (curry), kleurrijke maïsbroden en allerhande krokant gebak. Artipan Maïs bevat geëxtrudeerde maïs, maïsbloem, tarwebloem, soja en zonnebloempitten. Toepassingen : kruidige (curry), kleurrijke broden en klein krokant gebak
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Mais

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Malti-Nut

Gebruiksklare mengeling voor de bereiding van notenbrood. De geroosterde moutproducten en roggemeel accentueren de notensmaak. Maltinut brood blijft lang vers en past perfect bij een kaasschotel. Toepassingen : notenbrood
Meergranensamenstelling met een overvloedige dosis zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad en sojavezels. Deze zorgen voor krokantheid en een heel aangename smaak en aroma. Toepassingen : knapperig wit meerzadenbroodje met heel veel zonnebloempitten.
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Maya - Arista

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Maya

Licht meergranenmeel met heel veel zonnebloempitten ( 15%)
Ingrediënten : tarwebloem, tarwevlokken, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, sesamzaad , lupine en sojazemelen

Kant-en-klare mengeling voor een rijk gevuld meergranen- en zadenbrood. De granen bestaan uit tarwe, rogge, maïs, haver, gerst en gierst. Aangevuld met zonnebloempitten, sojastukjes, lijnzaad en sesamzaadjes. Een unieke combinatie van 6 granen en 4 zaden. Toepassingen : rijk gevuld meegranenbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Multigranen

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Natural Extra

51% volgraanmeel van tarwebloem met tarwezemelen. Natural Extra is gemakkelijk te verwerken en zorgt voor een mooi bakvolume. Toepassingen : licht, grof bruin brood
25% volgraantarwemeel, het lichtste in zijn soort. Aan de tarwebloem zijn grove tarwebrokjes en een kleine hoeveelheid roggebloem toegevoegd. Toepassingen : licht, grof bruin brood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Natural Natuur

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Natural Volkoren

100% volkorenmengeling van een standaardkwaliteit tarwebloem met tarwezemelen. Gemakkelijk in gebruik. Toepassingen : volkorenbood (donker & fijn)
Deze unieke broodmix is een uitzonderlijk samenspel van zowel gekende als vergeten ingrediënten. Met een selectie van 9 granen en zaden keren we terug naar vroeger. Het resultaat is een eerlijk puur brood met een unieke samenstelling en smaak. Toepassingen : Meergranenbrood met de pure smaak van ‘ancient grains’ op basis van spelt.
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Oergranen

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Omega 3

Gebruiksklare mengeling voor de bereiding van een licht meerzadenbroodje verlaagd in natrium en bron van vezels en Omega 3. Het aanwezig lijnzaad en chiazaad is de plantaardige bron van omega 3-vetzuren. Omega-3 vetten zijn meervoudig onverzadigd vetten waaraan positieve eigenschappen toegeschreven worden; voorkomen van hart- en vaatziekten, artritis en depressies en verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed. Deze broodmix is verlaagd in zoutgehalte en bevat gejodeerd zout. Toepassingen : licht meerzadenbrood
Fijn integraal gemalen, puur volkoren roggemeel. Gebruik van glutenverbeteraars is noodzakelijk. Roggemeel is een zeer smaakvolle soort dat minder sterke gluten bevat dan tarwe. Rogge is rijk aan vezels, geeft een zachte roggesmaak en extra vershouding aan het eindproduct. Arm aan verzadigde vetten – Vezelrijk. Toepassingen : roggebrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Roggemeel - Arista

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Roggemeel

Voedingswaarden per 100 gr :
Energie : 305 kcal = 1278 kJ
Vet : 1.5 g waarvan 0.3 g verzadigde vetten
Koolhydraten : 56.6 g waarvan 2.8 g suikers
Eiwit : 7.6 g
Zout : 2 mg

100% broodmix voor de bereiding van een vrij donker en compact bruin brood op basis van tarwebrokken, tarwebloem en roggemeel. Toepassingen : donker en compact tarwe/roggebrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Silhouet

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Sirocco

Voor de bereiding van een 100% volkoren meergranenbrood (tarwe, rogge, haver, gerst). Rijk aan zonnebloempitten, lijnzaad en sojavlokken. Toepassingen : volkoren- meegranenbrood met een stevige structuur en afbeet
100% broodmix voor de bereiding van een licht meergranenbrood met opvallend veel goudkleurige sojastukjes en zonnebloempitten. Toepassingen : licht meegranenbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Solare

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Spelt

Een gebruiksklare broodmix voor de bereiding van een licht en luchtig spelt- en tarwebrood. Het broodje bevat de zachte en karakteristieke smaak van het oergraan spelt. Spelt heeft een hoge voedingswaarde en wordt beter verteerd Toepassingen : luchtig tarwe- en speltbrood
Speltbloem bevat een stevige dosis mineralen en vitaminen en geeft een heerlijke smaak aan het eindproduct. Het graan spelt bevat (net als tarwe) gluten, maar wordt door velen beter verteerd. In een gezond voedingspatroon passen enkele sneetjes speltbrood perfect als energieleverancier. Toepassingen : aromatisch speltbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Spelt Bloem - Arista

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Spelt Bloem

Voedingswaarden per 100 gr :
Energie : 305 kcal = 1278 kJ
Vet : 1.5 g waarvan 0.3 g verzadigde vetten
Koolhydraten : 56.6 g waarvan 2.8 g suikers
Eiwit : 7.6 g
Zout : 2 mg

100 % spelt , bevat geen tarwe noch tarwegluten.
Ingrediënten : speltbloem , speltvlokken, zonnebloempitten, chiazaad, witte quinoa, amaranth, gele en rode gierst.

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Spelt Deluxe

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Speltmeel

Voedingswaarden per 100 gr :
Energie : 372 kcal = 1556 kJ
Vet : 2.8 g waarvan 0.2 g verzadigde vetten
Koolhydraten : 69.6 g waarvan 0.5 g suikers
Eiwit : 13.3 g
Zout : 5 mg

Spelt is een ‘oergraan/ancient grain’ met een hoge voedingswaarde en kent een opmars in onze broodcultuur. Het graan Spelt wordt door velen beter verteerd dan tarwe. Het gehalte aan mineralen en vitaminen is hoger dan bij andere granen waardoor Spelt meer koper, zink, ijzer, magnesium en fosfor bevat. Arm aan verzadigde vetten – Vezelrijk – Bron van eiwit Toepassingen : rustiek en aromatisch speltbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Spelt Volkoren

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Supreme

Bloem Suprème heeft een lager asgehalte. Toepassingen : groot- en kleinbrood (pistolets, sandwiches), stokbrood, toastbrood, boerenbrood, pitabroodjes.

Voedingswaarden per 100 gr :
Energie : 346 kcal = 1450 kJ
Vet : 1.5 g waarvan 0.2 g verzadigde vetten
Koolhydraten : 69.8 g waarvan 1.5 g suikers
Eiwit : 12.5 g
Zout : 2 mg

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Tarwebloem

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Tarwegriesmeel

Verona 

Griesmeel van Durum tarwe

Voedingswaarden per 100 gr :
Energie : 346 kcal = 1450 kJ
Vet : 1.5 g waarvan 0.2 g verzadigde vetten
Koolhydraten : 69.8 g waarvan 1.5 g suikers
Eiwit : 12.5 g
Zout : 2 mg

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Tarwemeel

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Waas Poldermeel

Streekproduct op basis van tarwe en rogge uit het Waasland
Licht meergranenbrood met zeer typisch gele kruimkleur. Met tarwebloem, gierst, haverzemelen, soja, pompoenpitten, lijnzaad en maïs.
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Yellow Soya

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Zaden

Ook verkrijgbaar in klein verpakking :

Havervlokken, zonnebloempitten, Haverzemelen, Sesamzaad, Blauw maanzaad, Chia, Pompoenpitten, …

 

100% broodmix voor de bereiding van een zeer donker, aromatisch en krachtig meergranenbrood. Artipan Zware Woud bevat gierst, lijnzaad en zonnebloempitten. Deze broodmix is verlaagd in zoutgehalte en bevat gejodeerd zout. Toepassingen : zeer donker meegranenbrood
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Zwarte Woud

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Biscovit

Biscuit (kapsel)mix die zich kenmerkt door een hoog opklopvermogen in de kuip, een zeer fijne structuur met hoge draagkracht, gelijkmatige korst die niet loslaat van de kruim en het niet terug invallen na het bakken. Toepassingen : biscuit, roulade
De mix voor een klassieke cake (boerencake) die mooi openbarst en ook gebruikt kan worden voor rijke fruitcakes.
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Etna

Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Frangipane

Mix voor de bereiding van een heerlijke frangipanevulling, rijk aan amandelen. Deze mix wordt verwerkt in koeken en taarten. Toepassingen : Bereiding van frangipanevullingen in koeken en taarten
Bruggeman Instant is dé standaard kwaliteit, geschikt voor zowat elk recept en elke baktechniek (brooddegen, bladerdegen en suikerdegen tot 10% suiker op het bloemgewicht). Verkrijgbaar in zakjes van 5x11gr., 125gr. of 500gr.
Bakproducten A&B Van Hoyweghen

Bruggeman gist

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen