Landbouwmachines
Dé referentie in de sector

Tractoren Massey Ferguson

Zie ook de tractoren Fendt

Tractoren Massey Ferguson 1500 | A&B Hoyweghen Bazel

1500

De MF 1500-serie compacttrekkers is zeer geschikt voor werkzaamheden in de groenvoorziening, op golfterreinen en op tuinbouwbedrijven. Zowel op gazons als in plantsoenen komen de vierwielaangedreven trekkers goed uit de voeten.

Met minimale hoogte en breedte is de MF 3600 VSF serie dé keuze voor werk in fruitteelt, wijnbouw, kassen, openbaar groen en bij waterschappen. Het uitgebreide leveringsprogramma zorgt er voor dat voor iedere toepassing de optimale specificatie leverbaar is.
Kies uit de vele variaties zoals Vineyard (V), Special (S) en Fruit (F) modellen en de extra lage Ground Effect (GE). Het GE model heeft een smallere achteras voor werken in smalle rijpaden.

Tractoren Massey Ferguson 3600 | A&B Hoyweghen Bazel

3600

Tractoren Massey Ferguson 5600 | A&B Hoyweghen Bazel

5600

De MF 5600 serie is specifiek gebouwd voor het segment 85 t/m 130 pk en biedt de keuze uit zes verschillende modellen, ontworpen op twee chassis afmetingen en in een praktische reeks vermogens. De compacte en innovatieve 85 t/m 105 pk 3,3 liter 3-cilinder motor, of de geavanceerde 4,4 liter 4-cilinder motor met vermogen van 110 t/m 130 pk.
Elk werk wordt door de Dyna-4 of Dyna-6 versnellingsbak lichter gemaakt, dankzij moeiteloos wisselen tussen voor- en achteruit en zonder ontkoppelen schakelen van versnellingen, dat ook nog kan worden geautomatiseerd met AutoDrive. Een keuze uit krachtige en eenvoudig te gebruiken hydraulische systemen, die snel en soepel op elke vraag reageren, zodat u de productiviteit krijgt die u nodig hebt.
De nieuwe MF 5600 serie zet de sector maatstaf voor motorvermogen en koppel. Het biedt een uitstekende wendbaarheid voor het harde werk in het veld of op de weg – een echte all-rounder!

Met de MF 6600 serie introduceert Massey Ferguson het allernieuwste op het gebied van 4-cilinder motortechniek in een vermogensklasse die voorheen voorbehouden was aan 6-cilinder trekkers. Daarbij combineert het alle voordelen van een 4-cilinder machine compacte afmetingen, laag totaalgewicht en goede wendbaarheid met het vermogens bereik van een 6-cilinder trekker.
Met vijf modellen in de serie met een vermogen van 135 tot 185 pk is er een MF 6600 trekker in elk gewenst formaat en voor elk bedrijf. Doordat er een keuze uit drie specificatieniveaus en drie versnellingsbakken is Dyna-4, Dyna-6 en Dyna-VT kunnen de MF 6600 trekkers in een van 21 verschillende combinaties worden besteld.

Tractoren Massey Ferguson 6600 | A&B Hoyweghen Bazel

6600

Tractoren Massey Ferguson 7600 | A&B Hoyweghen Bazel

7600

De MF 7600 serie is gebouwd op basis van onze befaamde standaard van bekroonde, innovatieve en geavanceerde techniek. De serie bestaat uit negen modellen van 140 t/m 255 pk, alle met een 6-cilinder AGCO SISU Power e3 SCR motor. Alle modellen bieden een combinatie van bekende eigenschappen alsmede nieuwe techniek en belangrijke ergonomische voorzieningen die het dagelijkse gebruik eenvoudiger maken.

De grote modellen uit de compleet nieuwe MF 7700 serie hebben een vermogensbereik van 185 t/m 280 pk. De alom bekende zuinige AGCO Power motor garandeert een lage kostprijs per draaiuur.
De tractoren zijn leverbaar met de keuze uit twee transmissies. Het niveau van uitrusting kiest de gebruiker zelf: Essential, Efficient of Exclusive. De modellen zijn voorzien van een Tier 4 final motor en vallen daarmee n de Vamil regeling.
De MF 7700 serie is voorzien van een nieuwe geveerde vooras met maximaal. nog meer comfort een nog groter comfort en kan uitgevoerd worden met maximaal 8 ventielen. Het nieuwe dashboard biedt een helder overzicht en heeft een groter scherm voor eenvoudige en doeltreffende gebruikersinstellingen. Door de verhoogde hydrauliek-opbrengst, het veel grotere hefvermogen en een hoger totaalgewicht, is de MF 7700 serie heel breed inzetbaar.

Tractoren Massey Ferguson 7700 | A&B Hoyweghen Bazel

7700

Tractoren Massey Ferguson 8700 | A&B Hoyweghen Bazel

8700

MF 8700 serie biedt het meest efficiënte, effectieve en bruikbare vermogen in dit segment. Het zijn trekkers met een enorme werklust, gebouwd om moeiteloos hectare na hectare te bewerken, terwijl de bestuurder fris blijft en de brandstofrekening minimaal. Dit zijn de grootste trekkers die door Massey Ferguson worden gebouwd. De serie bestaat uit vijf modellen met een vermogen van 270 tot 400 pk, die gemakkelijk kunnen werken met de grootste zaaimachines, grondwerktuigen, tankwagens en aanhangers. Ze zijn allemaal uitgerust met de toonaangevende CVT transmissie, de Dyna-VT van Massey Ferguson, ten behoeve van een optimale efficiëntie en om dit vermogen voor u te laten werken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen